Meet the team

Leer het team achter Freshphoto kennen

Leer het team achter Freshphoto kennen

Wij zijn een jong, energiek en creatief fotografie bedrijf. Waar andere fotografen stoppen gaan wij net even verder voor dat perfecte plaatje! Wij zijn gevestigd in Veendam (Groningen) maar komen net zo graag jou kant op.

Tom Bijlsma

Maak kennis met Tom, een getalenteerde fotograaf met een passie voor evenementfotografie, nightlife-fotografie en een uitgebreide kennis van photobooths.

Tom is een meester in het vastleggen van de opwinding en de energie van evenementen. Met zijn scherp oog voor detail en zijn creatieve composities weet hij de sfeer, de emoties en de belangrijke momenten van elk evenement feilloos vast te leggen. Of het nu gaat om een muziekfestival, een zakelijke bijeenkomst, een modeshow of een privéfeest, Tom weet hoe hij de essentie van het moment moet vastleggen.

Daarnaast is Tom ook een expert in nightlife-fotografie. Hij begrijpt als geen ander de unieke dynamiek van het nachtleven en weet deze levendige sfeer om te zetten in adembenemende beelden. Van dansende menigten tot uitbundige feesten, Tom brengt de energie van het nachtleven tot leven in zijn foto’s.

En als het gaat om photobooths, is Tom een ware kenner. Hij kent alle ins en outs van deze leuke en interactieve foto-ervaring. Met zijn expertise kan hij zorgen voor een onvergetelijke photobooth-ervaring.

Met zijn enthousiasme, technische vaardigheden en oog voor detail weet Tom elk evenement om te toveren tot een visueel spektakel. Hij legt de magie vast, de glimlachen, de emoties en de vreugde, en creëert zo blijvende herinneringen die een leven lang meegaan.

Joel Groen

Maak kennis met Joel, een getalenteerde fotograaf wiens passie en focus liggen op studiofotografie, maar die ook zijn vaardigheden uitbreidt naar het vastleggen van evenementen en bruisende bruiloftsfeesten in de avonduren.

Joel is een ware kunstenaar als het gaat om het creëren van adembenemende beelden in de studio. Met zorgvuldig uitgekozen belichting, achtergronden en poses weet hij de schoonheid en individualiteit van zijn onderwerpen tot leven te brengen. Of het nu gaat om professionele portretten, artistieke concepten of commerciële opdrachten, Joel weet de essentie vast te leggen en visuele meesterwerken te creëren.

Naast zijn studio-expertise heeft Joel ook een passie voor het vastleggen van bijzondere momenten tijdens evenementen en bruisende bruiloftsfeesten. Hij heeft het talent om de energie, de emoties en de magie van deze gelegenheden vast te leggen, waarbij hij zich richt op spontane momenten en authentieke emoties. Met oog voor detail en gevoel voor compositie creëert Joel een tijdloze herinnering aan deze feestelijke gebeurtenissen.

Freshphoto, het allround fototeam van het noorden

Wij maken beelden die spreken

Wij maken beelden die spreken

Wij houden van uitdagingen. We vinden het tof als jij een bepaald concept in gedachten hebt en ons daarmee aan het werk zet.

Heeft u een idee? Neem contact op!

Samenwerkingen waar we trots op zijn

james Bistro bar Logo
Fox Nightlife & Events Logo
Gemeente Veendam Logo
Gemeente Pekela Logo
SBS Fotomarketing Logo
secret forest festival logo
mobile logos
mobile logos