Wij zijn je graag van dienst

Waarmee kunnen we jou helpen?

Waarmee kunnen we jou helpen?

Freshphoto is een all-round fotografie bedrijf. Wij specialiseren ons op een aantal takken van de fotografie maar denken natuurlijk ook graag met jou idee mee!

Bedrijfsfotografie

Onze bedrijfsfotografie is gericht op het vastleggen van de essentie en het imago van jouw bedrijf. Van zakelijke portretten en teamfoto’s tot productfotografie en bedrijfsevenementen, we zorgen ervoor dat je visuele communicatie krachtig en professioneel is.

Learn more about this

Evenementen

Voor evenementen van elke omvang zorgen we voor dynamische en betekenisvolle foto’s die de sfeer en de hoogtepunten vastleggen. Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum, een corporate gala of een muziekfestival, we zorgen ervoor dat geen enkel speciaal moment onopgemerkt blijft.

Learn more about this

Clubs

In de clubs brengen we de energie, het plezier en de opwinding van het nachtleven tot leven met levendige foto’s die de sfeer vastleggen. We vangen de opwinding van de dansvloer, de levendige kleuren en de bijzondere momenten die je niet wilt vergeten

Learn more about this

Trouwfeesten

Verwelkom de betoverende avond van jullie bruiloftsfeest en laat ons jullie onvergetelijke momenten vastleggen. Van de sprankelende dansvloer tot de emotionele speeches en de intieme momenten met dierbaren, wij leggen elk detail vast met oog voor emotie en schoonheid. Laat ons jullie verhaal vertellen, terwijl jullie genieten van elk kostbaar moment.

Learn more about this

Photobooths

Onze photobooths bieden een onvergetelijke ervaring voor elk evenement. Met onze retro mirror photobooth kunnen gasten genieten van interactieve foto’s, creatieve achtergronden en leuke rekwisieten, terwijl ze meteen hun foto’s kunnen delen en afdrukken om mee naar huis te nemen.

Learn more about this

Portretten

Voor individuen die hun persoonlijkheid willen laten schitteren, bieden we portretsessies op maat. We luisteren naar jouw wensen en creëren een omgeving waarin je je op je gemak voelt, zodat we foto’s kunnen maken die jouw unieke karakter weerspiegelen.

Learn more about this

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig?

Wil je jou bedrijf goed op de foto, een photobooth huren, een fotoshoot in onze studio of toch een fotograaf op je festival? Laat ons je wensen weten en wij maken een passend voorstel. Hebben we het niet? dan bedenken we een oplossing voor je. Wij werken samen met vele partners dus er is altijd wel een oplossing.

Niks is te gek voor ons, daag jij ons uit?

Neem contact op

Samenwerkingen waar we trots op zijn

james Bistro bar Logo
Fox Nightlife & Events Logo
Gemeente Veendam Logo
Gemeente Pekela Logo
SBS Fotomarketing Logo
secret forest festival logo
mobile logos